Insomnii

H7 INSOMNIA CONTROL

 

       COMBATE INSOMNIA FARA MEDICAMENTE

H7 INSOMNIA CONTROL – PLASTURI PENTRU PRESOPUNCTURA

 

# PUNCTUL HT7 SHENMENh7-1

Stimularea unui anume punct situat la inchietura mainii( numit H7) este benefica in regasirea unui somn linistit.

# BENEFICIUL PRESOPUNCTURII

Usor de utilizat plasturii speciali Ht7 Insomnia Control care se aplica la inchietura mainii actioneaza toata noaptea pe punctul de presopunctura Ht7 favorizand o mai buna calitate a somnului.

#CAND SI CAT TIMP

Initial plasturii se aplica pentru primele 10 zile consecutive. Dupa aceasta perioada se aplica alternativ ( 1 zi da, 1 zi nu) pana la atingerea rezultatului dorit.

O neta ameliorare a duratei si calitati somnului se constata la 6-15 zile de utilizare( depinde de durata/intensitatea insomniei).

# PRODUS TESTAT CLINIC

# PRODUS REALIZAT DIN MATERIALE HIPOALERGENICE CE ASIGURA O PERFECTA ADERENTA SI PRESIUNE

# NU SE APLICA PE RANI

# SE PASTREAZA LA LOC USCAT SI RACOROS

# CONTINE PARTICULE MICI, A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR

 

PRODUS IN ELVETIA

 

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE

DESCRIERE

H7 Insomnia Control este constituit dintr-un mic dispozitiv de presiune (Sleep pressor) din cauciuc suplu si de un plasture de suport. Sleep Pressor este un dispozitiv de presiune rotund pe o baza larga si plata. Plasturele H 7 insomia Contrôl a fost facut ca sa asigure o presiune adecvata pe puctul Ht7.

Plasturii sunt hipoalergenici, se aplica si se desprind cu usurinta fara sa provoace zgarieturi sau senzatii dureroase..

AMBALAJUL CONTINE :

Fiecare cutie contine un tratament pentru 10 zile.

Nota : Plasturii si dispozitivele de presiune Sleep Pressor sunt realizati cu materiale hipoalergenice si pentru a asigura o presiune adecvata pe punctul Ht7.

Utilizati numai plasturele original.

 

CUM SE PREGATESTE PLASTURELE H7 INSOMNIA CONTROL

  1. Desprindeti partea rotunda pretaiata care se gaseste in mijlocul plasturelui si la care forma este similara cu baza dispozitivului de presiune Sleep Pressor.
  2. Lipiti pe plasture baza plata a dispozitivului de presiune Sleep Pressor.
  3. Desprindeti complet pansamentul de cartonul de suport.
  4. Apasand varful dispozitivului de presiune Sleep Pressor pe punctul de presiune Ht7 Shenmen, H7 Insomnia Control este gata de utilizare.
  5. Executati operatia pe ambele incheieturi.

h7-3

SFATURI PENTRU APLICARE

Determinati punctul Ht7 pe ambele incheieturi urmarind indicatiile date( vedeti fotografiile ). Pozitionati dispozitivul de presiune Sleep Pressor pe plasture inainte de al desprinde de cartonul de suport. Desprindeti plasturele si aplicati-l pe incheietura avind grija sa pozitionati butonul de presiune Sleep Pressor pe punctul Ht7.

 

UNDE SE APLICA : PUNCTUL Ht7

Punctul Ht7 se gaseste pe prima cuta interna a incheieturii care se determina trasand o linie imaginara care coboara de la baza inelarului (al 4-lea deget)pina la prima cuta de la baza incheieturii . In acest punct particular se poate determina simplu o gropita.

Acesta este punctul Ht7( vedeti fotografia )

CUM DESCOPERIM PUNCTUL Ht7

  1. Faceti un punct eventual cu ajutoul unui pix –unde se uneste linia imaginara pornita de la baza celui de-al 4-ulea deget (inelarul) cu prima cuta a incheieturii.
  2. Repetati operatia si pentru celalalta incheietura.
  3. Pozitionati plasturii in asa fel incat micul buton Sleep Pressor sa apese pe punctul reperat.

 

h7-4

CAND SI PENTRU CAT TIMP

Aplicati plasturii H7 Insomnia Control seara la aproximativ 30 minute inainte de culcare pana dimineata urmatoare. La inceput efectuati operatia timp de 10 zile, dupa care urmati tratamentul la fiecare 2 zile pina cind ati ajuns la rezultatele dorite.

REZULTATELE

Ve ti constata primele efecte pozitive – mai mult calm si mai multa linistedin primele zile de aplicare.

O ameliorare neta a duratei si a calitatii somnului va fi in general constatata intre 6 si 15 zile de tratament. In functie de importanta problemei dumneavoastra de insomnie si de perioada de timp de cand suferiti, se recomanda sa continuati tratamentul si dupa ameliorare ca sa obtineti rezultate mai durabile. (Cititi instructiunile de pe ambalaj)

DACA SUNTETI OBISNUITI CU CONSUMUL DE SOMNIFERE …puteti continua administrarea acestora si sa utilisati concomitent pansamentele H7 Insomnia Control.