Calatorii

Folosirea bratarilor Sea-band in cazul raului de transport:

Avioane, trenuri, AMBARCATIUNI, autoturisme, autocare şi chiar la jocurile din parcurile de distractii! Încercaţi-le Functioneaza cu adevarat!girl_in_car_DSC3079_RGB

Călătorind în lume – pentru afaceri sau de placere – este acum mai uşor ca niciodată. Dar indiferent de modul de călătorie, pe calea aerului, rutier, feroviar sau pe mare poate fi o experienţă neplacuta dacă suferiţi de « rau de transport »

 

 

Greaţa, starea de voma şi ameţeala cauzată de orice formă de transport sunt puse în mişcare de o confuzie de mesaje primite în creier. Deşi s-ar putea să stai nemiscat 

 

într-un loc, simturile iţi spun că eşti de fapt în mişcare. Contrar a ceea ce am putea crede starea de greaţă care rezultă nu este generata numai de creier si este resimtita atat de adulti cat si de copii.

Cruise_Cpl_BlackStarea prevestitoare « raului de transport »  se manifesta prin apatie, dureri de cap, letargie, de cele mai multe ori urmată de vărsături incontrolabile.

 

Remediu fara medicamente

 

 

Medicamentele folosite pentru a combate aceste stari pot avea efecte secundare nedorite, cum ar fi somnolenţă şi nu sunt recomandate pentru copii sau pentru unii adulţi. 
Totuşi, există şi alte modalităţi de a ajuta la prevenirea greţii:

    • In masina sau autobuz, stai in faţă şi întotdeauna orientat in sensul de mers. Nu te uita pe geamurile laterale si concentreaza-te la orizont.
    • Respira aer proaspăt – deschide o fereastră sau stai în afara navei pe o punte.
    • Nu mânca mult sau gras înainte de calatorie.
    • Tineţi copiii ocupati !
    • Si cel mai important lucru, purtati Sea-Band în timpul călătoriei.